Met ons sterke team staan we altijd voor u klaar

Over ons

Het verhaal van Ketelaar Installatie Service …

Ketelaar bestaat sinds 1965. Al decennia kunt u er terecht voor professioneel advies en assistentie op het gebied van installatietechniek. Voor grote en kleine opdrachten.
Ketelaar realiseerde vele uiteenlopende projecten in Hilversum en omstreken. Van particuliere woningen en bedrijfspanden tot scholen, verzorgingstehuizen en Vereniging van Eigenaren.

Uniek concept

Per 1 november 2010 is Ketelaar Installatie Service opgericht. Bijna het voltallige personeel is mede-eigenaar. Een uniek concept in de installatiebranche. Dit zorgt ervoor dat we nog meer gedreven voor u aan de slag gaan.

Een zeer gemotiveerd en deskundig team van monteurs gaat graag voor u aan de slag. Zoekt u een Loodgieter, electricien, dakdekker in Hilversum? Zij zijn allen VCA gecertificeerd. Een professionele, servicegerichte planningsafdeling en administratie ondersteunt hen dagelijks.

Bij de realisatie van uw opdrachten maakt Ketelaar Installatie Service desgewenst gebruik van een uitgebreid regionaal netwerk van deskundige en betrouwbare (onder)aannemers uit Hilversum.

Duurzaamheid en kwaliteit in Hilversum

Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Maatschappelijke ontwikkelingen volgen we op de voet. Waar nodig passen wij onze producten en service aan. Graag denken we met u mee over energiezuinige oplossingen voor uw situatie.

Want ú staat bij ons centraal.