Full service installatiebedrijf in Hilversum

Zorg

Ketelaar Installatie Service : voor als u één vertrouwde leverancier zoekt.

Een zorginstelling heeft vaak te maken met verschillende leveranciers voor diverse diensten. Zou het niet prettig zijn als de meeste werkzaamheden uitgevoerd worden door één vertrouwde leverancier? Bij ons kunt u met één telefoontje beschikken over loodgieter, dakwerker, verwarmingsmonteur, ventilatiemonteur en elektromonteur.

Onze ervaren monteurs hebben uitgebreide expertise op het gebied van service, installatie en onderhoud. Voor verschillende zorginstellingen in Hilversum en het Gooi zijn wij al jaren een betrouwbare leverancier.

In onze adviezen besteden wij veel aandacht aan duurzaamheid.

Offerte op maat en 100 % garantie

Van ons krijgt u altijd een offerte op maat. En gespecificeerde facturen. Bij ons heeft u bovendien 100 % garantie op installatie en geleverd werk.

Bediening op afstand

Wij adviseren verzorgingstehuizen en revalidatiecentra over domotica. Met deze technische voorzieningen kunnen apparatuur en woonfuncties op afstand worden bediend. Zoals uw gordijnen, verwarming en zonwering.
Ook bestaande voorzieningen kunnen beter op elkaar worden afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan verwarming, verlichting, intercom, alarm en elektrische apparaten.

Worden zorg op afstand en domotica vakkundig ingezet, dan kan dit de efficiëntie van zorgproces en dienstverlening aanzienlijk vergroten. Ouderen en mensen met een handicap neemt dit veel zorg uit handen.

Wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Wat wij doen