Full service installatiebedrijf in Hilversum

Bedrijven

Onderhoud en renovatie van bedrijfspanden in Hilversum

Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen en moet voldoen aan (wettelijke) eisen. Denk aan SCIOS-inspecties voor stookinstallaties en aan legionella preventie drinkwaterinstallaties. Ketelaar Installatie Service bekijkt met u wat er voor uw onderneming nodig is. We adviseren u over wat nodig en mogelijk is. Op korte en lange termijn. Wilt u meer weten over onze uitgebreide dienstverlening ? Kijk dan onder Wat wij doen.

Gedegen inventarisatie met aandacht voor het milieu

We maken een gedegen inventarisatie, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij ons bent u zeker van vakmanschap, hoogstaande kwaliteit en service. Onze monteurs zijn vakmensen met jarenlange ervaring. Zij denken graag met u mee over energiezuinige en energieproducerende systemen en werken met duurzame materialen. Ketelaar is onder meer gespecialiseerd in datacommunicatie en ventilatie.

Garantie

Ketelaar Installatie Service biedt 100 % garantie op installatie en geleverd werk.

Service bij projecten

Vele grote en kleinere bedrijven in Hilversum en omstreken kozen al voor een loodgieter van Ketelaar Installatie Service. Informatie over afgeronde projecten vindt u onder Projecten.

 

Wat wij doen