Ketelaar Installatie Service levert service op maat aan scholen in Hilversum en omstreken.

Scholen

Frank Higler, directeur van de Fabritiusschool in Hilversum:

“Ketelaar zorgt ervoor dat iedere opdracht bij ons op school keurig wordt afgehandeld, de telefoniste is vriendelijk, de monteurs staan snel op de stoep, zijn deskundig en werken altijd zorgvuldig en in goed overleg met onze conciërge; en dat is belangrijk in een omgeving met veel kinderen.”

Een school heeft de verantwoordelijkheid voor honderden kinderen. Er kan wel eens iets misgaan. De centrale verwarming laat het afweten. Er is een storing in de elektra of het ventilatiesysteem. Een wc of riolering is verstopt. Een lekkage in het klaslokaal. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in service, installatie en onderhoud bij scholen in Hilversum e.o.

Ketelaar Installatie Service kan uw school helpen bij:

• verstopte wc’s
• ontstoppen en vervangen van riolering
• lekkende kranen
• verstopte dakgoten, daklekkages
• storing aan verwarming
• het inregelen van installaties

Duurzaam en toch kostenbesparend

Scholen maken intensief gebruik van water en energie. De kosten daarvoor zijn niet gering. Ketelaar kent de problemen die specifiek zijn voor scholen. En, belangrijker, wij weten hoe we die kunnen oplossen. Creatief, efficiënt, kostenbesparend en duurzaam. Denk bijvoorbeeld eens aan een schakelklok voor de cv waarmee vakanties worden ingeregeld.

Onderhoudscontract

Veel scholen in Hilversum hebben al een onderhoudscontract bij ons. Wij zorgen dat zij snel en deskundig worden geholpen. Ook over wettelijke voorschriften voor onderhoud kunnen we adviseren.

Wilt u ook voor uw school weten wat er mogelijk is? Bel of mail gerust voor meer informatie.

 

Wat wij doen